L'ORGANITZACIÓ

YAPA CONSULTING opera en el sector de la formació, desenvolupament i consultoria de recursos humans des del 2002. La seva sòcia fundadora, Beatriz Ortigosa Vallejo, acredita una reconeguda trajectòria professional des de 1997 aportant millores tangibles i duradores a organitzacions mitjançant l'optimització de la contribució del seu capital humà.

La nostra MISSIÓ és facilitar als nostres clients la consecució dels seus objectius mitjançant la millora de la qualitat de la seva gestió i el progrés del seu capital humà, amb el desenvolupament de les habilitats interpersonals, comercials i directives del seu personal.

 

La nostra VISIÓ és afavorir que les persones siguin més efectives i productives, i alhora estiguin més satisfetes. Així les seves empreses seran més rendibles i sostenibles. Anem molt més allà de “impartir formació” o “assessorar per a optimitzar”.

Els nostres VALORS són el rigor, la perseverança i la passió:

- RIGOR: amb els nostres projectes i actuacions, amb els nostres clients/as, proveïdors/as i col·laboradors/as, amb els nostres principis i valors.

- PERSEVERANÇA: en la cerca de solucions eficients i en la implementació de canvis duradors per al desenvolupament de les organitzacions, els seus membres i la societat.

- PASSIÓ: és el motor ens impulsa a gaudir cada dia mentre treballem per a aconseguir resultats de qualitat més enllà de les expectatives (aportar la “YAPA”, de la llengua quítxua "ajuda, augment", en sentit figurat "valor afegit"), posant l'obstinació necessària perquè els nostres compromisos es compleixin, dintre del termini i en la forma escaient.