EL NOSTRE EQUIP

YAPA CONSULTING agrupa a sòlids professionals, especialistes en diferents àrees i amb àmplia experiència, preparats/as per a assessorar la seva organització en diferents àmbits. S'estructuraran segons els coneixements i habilitats més adequats a les necessitats de cada projecte, coordinats per Beatriz Ortigosa Vallejo (veure CV a continuació).

YAPA CONSULTING agrupa a sòlids professionals, especialistes en diferents àrees i amb àmplia experiència, preparats/as per a assessorar la seva organització en diferents àmbits. S'estructuraran segons els coneixements i habilitats més adequats a les necessitats de cada projecte, coordinats per Beatriz Ortigosa Vallejo (veure CV a continuació).

 

Per a temes específics, col·laborem amb els/les següents professionals o empreses:

- Acompanyament digital: Ana Domínguez Barragán: GOALPLAN.

- Assessorament legal B2B-B2C: Susana Sandín Llorente.

- Alimentació energètica: Ángeles Sierra Calleja: COME Y CURATE.

- Coaching (anglès i alemany): Marc Reklau: Marc Reklau Coaching.

- Cooperativisme: Eduard Sabadell: TRÈVOL COOPERATIVA.

- Creixement i consolidació empresarial: CRESÀLIDA.

- Creació i consolidació d’empreses: Eulàlia Balañà: EBCCE.

- Anglès a distancia: Albert Fisher: advance communication.

- Interim manager i habilitats (País Vasco): Agustín Teijido - GOYTE SERVICES.

- Logística i transport internacional: Montse Botinas - MBMTrading.

- Mindfulness i benestar: Marta Nieto Arroyo.

- Networking: Moisés Ruiz: CENIC.

- PNL, certificacions internacionals per The Society of NLP™ y el Dr. Richard Bandler®: Anna Flores.

- Propietat industrial i intelectual: Viola Durán Haeussler - DURAN HAEUSLLER.

- Producció i distribució de PR-Video-Social Media: Stephanie von Lukowicz: LUKIMEDIA.

- Risoteràpia: Mariluz Lurbe García i Eulàlia Ferràndiz: RISAVI.

- Salut: Gabriel Aromir: SALUSEARCH.

- Selecció i Responsabilitat Social Corporativa: MERS.

- Simuladors de negoci, oposicions i desenvolupaments e-learning: InnovaTalent.

- Solució Creativa de Problemes: Olga Fernádez - buenasideas.

- Teràpies naturals (zen shiatsu, reflexologia podal, reiki): Enrique Vencke.

 

Estem oberts a noves incorporacions. Si teniu una proposta de treball conjunt que considera mútuament convenient, estarem encantats d'escoltar-vos.

A continuació us oferim una breu ressenya del CV de la Sòcia-Directora (www.linkedin.com/in/beatriz-ortigosa-vallejo):

 

FORMACIÓ ACADÈMICA

2016 Certificat Professional “Docència de la Formació Professional per a la Ocupació” (SSCE0110)

2009-2008 Tecnicatura Superior en PRL (Seguretat i Ergonomia). Pimec-EgaraFormació.

2004-2003 Postgrau en Direcció i Planificació de RRHH. Universitat Oberta de Catalunya.

2002-1995 Màster en Finances i Comerç Internacional. Universitat de Barcelona.

1993-1988 Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials. Universitat de Barcelona.

      

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

- Avui-06/2006 Com a professional independent comercialitza, dissenya, executa i gestiona projectes de consultoria, desenvolupament, coaching i formació a mida en empreses privades i organismes públics de sectors diversos. També imparteix formació privada i continuada subvencionada/bonificada organitzada per altres entitats.

- 01-06/2006 EPISE (España). Com a Cap de Projectes promou l’expansió cap a Argentina i comercialitza, dissenya, executa i gestiona projectes de consultoria i formació a Barcelona.

- 2005-2004 OPENWIRED (Barcelona). Com a  responsable de Administració i RRHH, gestiona el dia a dia de la start-up i l’equip de 7-10 persones (fiscal, comptable, laboral, formació, avaluació 360º, becaris, seguiment Business Angels, etc.).

 

ACTIVITAT DOCENT

2017-2013 ASSOCIACIÓ CATALANA DE MUNICIPIS I UAB. Docent d’habilitats directives i de gestió del postgrau en Gestió Pública dels Serveis Socials Locals.

2008-2007 ADEN BUSINESS SCHOOL (Mendoza - Argentina). S’integra al faculty internacional e imparteix capacitació a 7 països llatinoamericans.

2009-2005 COL·LEGI DE FARMACÈUTICS DE LA PROVINCIA DE BARCELONA. Docent d’habilitats interpersonals al Máster en Gestió d’Oficina de Farmàcia.

1999-1998 UNIVERSIDAD DEL SALVADOR. (Argentina). Docent i després coordinadora del mòdul de “Capacitació” al Màster de RRHH i Formació.

 

 IDIOMES

- CATALÁ i CASTELLÀ. Llengües maternes.

- ANGLÈS. Nivell alt en escriptura, lectura i conversa (“Inglés empresarial”-AMEAS (2012), Inglés Umbral B1-BBC (2010), First Certificate in English, cicle elemental EOI Barcelona).

- ALEMANY. Nivell mitjà en escriptura, lectura i conversa (Zertifikat Deutsch als Fremdsprache, cicle elemental EOI Barcelona).

 

ALTRES CONSIDERACIONS

- 2018 “Gestión y Metodología Práctica del E-Learning en Moodle” (90hs, Adams), “Nuevas tendencias metodológicas en formación” (40hs, CIFO l’H), “Plataformas E-learning” (30hs, Tàdel); 2017 ADAMS: “Mindfulness” (30hs), “Control del tiempo y productividad” (30hs), “Gestión del estrés” (20hs) i “Liderazgo de equipos” (30hs); 2016 ADAMS: “Estrategias de márquetin 2.0” (50hs) i “Técnicas de coaching” (30hs); 2015 PIMEC: “PNL” (25hs); 2014 PIMEC: “Gestión de RRHH” (20hs) i AEC: “Gestión por competencias y desarrollo personal” (60hs); 2013 “Networking” (20hs); 2012 ATRADE: “Control y gestión del tiempo” (45hs), GENERALITAT DE CATALUNYA/Departament d’Empresa i Ocupació: ACTIC Bàsic (nivel 1) i “Excel Avanzado” (30hs); 2007 “C3 TRAINER” (24hs, GFA CONSULTING GROUP, Hamburg-Alemania) i “Alineando la Organización Humana” (32hs, IAE-UNIVERSIDAD AUSTRAL (IESE), Pilar-Argentina.